OVH Community, your new community space.

Re: VPS za 125 Kč / měsíčně


oles@ovh.net
03-16-2011, 05:38 PM
Právě jsme změnili cenu za HA (99,99%) a možnost HP (8 vCore s 2x více GHz / GB). Také jsme povolili objednání VPS bez těchto dvou možností. Avšak dodávky VPS HA budou začínat až ke konci dalšího týdne a VPS HA + HP ve zhruba 2 týdnech. NA dokončení manažeru v5 je potřeba čas a také je potřeba čas na testování a schválení technologie manažeru v5, ale maximálně na to potřebujeme 10 dní pro produkci a implementaci nových hostů pro VPS ... nemáme toho zas tak moc na práci...a bude se startovat silněji....ale bez problémů... až se k tomuto bodu dostaneme...

S pozdravem,
Octave

oles@ovh.net
03-16-2011, 10:12 AM
> a šířka pásma UDP na 1 Mb/s

Ahoj,

Po diskuzi o hracích serverech a VoIP jsme se rozhodli o navýšení limitu UDP na 5 Mb/s na každé VPS.

S pozdravem,

Octave

oles@ovh.net
03-15-2011, 07:48 PM
Ahoj,

S radostí Vám nyní můžeme oznámit novou službu u OVH: VPS alias Virtuální Privátní Server.

Nejprve bych rád poděkoval testerům, kteří se poslední dva měsíce podíleli na testech a pomohli nám doladiť tento produkt do jeho nynejší podoby. Moc díky...

Služba je mezi webhostingem a dedikovanými servery a jde o privátní server bez nutnosti správy opravdového dedikovaného server.

Některé výhody vracku:
- Žádný HW pro správu
- 100% dostupnost HA úložiště s integrovanými zálohami
- Lze měnit mezi 0,5 GHz / 256 MB až do 16 GHz / 24 GB. Vše pomocí 3 kliknutí myší.
- 4 či 8 vCore server s maximálním výkonem každého vCore až 2.00 GHz
- V případě HW chyby si svůk VPS restartujete na OVH Cloud během několika minut.
- A díky garanci SLA:
- Menší dostupnost jak 43 minut měsíčně (99,9% SLA)
- Menší dostupnost jak 4 minuty měsíčně (99,99% SLA)
- Linux či Windows

Ze základu běží Vaše VPS se 4 či 8 vCore. To záleží na rezervaci GHz, výkon může být využit na vCore (a proto vše na pouze jednom vCore ... s maximem 2,00 GHz), nebo je výkon distribuován přes 4 či 8 vCore. Je to automatické, a proto pohodlné jak pro hry, které potřebují co největší vCore, tak i pro SQL servery, které paralelně odpovídají na dotazy.

Úložiště je na storage racku, který je vysoce dostupný. To znamená, že při chybě jednoho či dvou head, které spravují selhání diskových racků, slave se okamžitě stane master a převezme všechny disky a proto i procesy a dotazy.

Co se tíťového pohledu týče, tak VPS má 100 Mb/s připojení v obou směrech. Je tam i bonus: aktivovali jsme ochranu proti útokům: ICMP traffic je limitován 32 Kb/s a šířka pásma UDP na 1 Mb/s. 32 Kb/s IP zdroj na SYN. Žádné limitace TCP.

Pro správu svého VPS máte připraven manažer v5 se statistikami CPU, RAM, HDD a sítě. Máte také možnost upgradovat své VPS během již zaplaceného období, nebo lze provést změnu výkonu i na měsíční bázi. Poté také můžete použít reboot a přeinstalování.

Změna výkonu je prováděna "za studena" (s rebootem VPS) nebo "za horka" (s možností HP). Ve všech případech chceme něco velmi flexibilního a s možností okamžité změny. Pochopitelně je vše jednoduché a srozumitelné a tudíž použitelné pro všechny.

Více:
https://www.ovh.com/fr/vps/

Instalační poplatek stojí 750 Kč. Je Vám umožněno posílání e-mailů a mít všechny typy serverů na UDP a TCP (limitovaná ochrana proti útokům na UDP).

Nabídka bude dále vyvíjena podle roadmap, o které jsme již muvili. Bude také hodně záležel na zpětné vazbě od našich zákazníků - podle toho se rozhodne, kterým směrem se bude vývoj ubírat. Jestliže máte funkci, kterou byste chtěli přidat, napište nám o ní a my tuto možnost zvážíme. Když se nám bude nápad líbit, zadáme ho do naší roadmapy s podrobnostmi a datem produkce.

Dostupnost na pobočkách: v 10 dnesch (čas na přeložení stránek a adaptaci služby na platební metody u jednotlivých poboček).

S pozdravem,
Octave