OVH Community, your new community space.

Jen pro info


oles@ovh.net
03-25-2011, 11:38 AM
Ahoj,

Jak již víte, OVH aktualizuje své řady dedikovaných serverů 3x ročně. Ideou je nabídnout poslední technologické inovace, ale také se adaptovat na poslední trendy a použití.

Tento rok máme malé zpoždění při implementaci nové řady. To je zapříčiněno tím, že inovace přicházení málo často a celkově se v tomto oboru nic zajímavého nestalo. A když se to stalo, tak to bylo velmi drahé. A navíc se naše dedikované servery prodávají velmi dobře a díky navyšování kapacity v datacentru RBX3, které bylo přidáno v listopadu, bude RBX3 brzy naplněné. Počítáme-li s rychlostí dodávání serverů, kdybychom změnili řadu serverů, tak bychom nebyli schopni dodávat servery za méně jak 1 hodinu.

Nová řada serverů bude muset počkat na dokončení pátého datacentra RBX4. To je plánováno na konec dubna/začátek května. V tomto období tedy můžete počítat s novou řadou serverů a aktualizovat stávající servery na "2011".

Nová řada serverů byla interně schválena před 4 týdny. Alfa testy dopadly dobře a potřebný HW byl objednán. Příjem prvních dílů by měl začít a ihned se začnou i vyrábět nové servery. Poté bude všechno pingovat v našem datacentru do velkých prázdnin, nebo možná o trochu kratší dobu.

Co je nového?
Před uvolněním nové řady nemůžeme oznámit nic zásadního, ale máme pro Vás nějaká nová technologická překvapení, které jsme se rozhodli zařadit mězi naše produkty. Díky těmto novinkám některé servery trochu podraží v závislosti na konzistenci, kterou u OVH využíváte. Sečteno a podtrženo, očekávejte kvalitnější servery nežli dnes s cenou maličko zvýšenou u některých serverů.

Evoluce a adaptace ...

S pozdravem,
Octave