IP na failover a loadbalancing
Kenji
07-20-2009, 05:39 PM
Dobře, děkuji.
Počkám tedy týden a v případě potřeby si "přivlastním" IP třeba z Anglie :-)
lubos
07-20-2009, 02:00 PM
Tlačím na to, aby to bylo ještě tento týden. Dám vědět. Jinak použít IP z jiné země by nemělo ničemu vadit...
Kenji
07-20-2009, 01:27 PM
To není moc uspokojující odpověď, protože mi dost věcí visí právě na tom loadbalancingu, resp. těch IP adresách (i bez loadbalancingu bych se obešel).
Vadilo by něčemu, kdybych zvolil IP z jiné země než ČR? Respektive nedá se OVH trochu popostrčit k nějakému řešení ... řekněme do týdne? Případně manuálnímu přidělení IP adres(y) na požádání?
Jde o to, že bych potřeboval začít převádět služby ze starého serveru na nový a nemohu si dovolit házet to na přidělenou statickou IP, abych to pak zase házel na IP pro loadbalancing nebo failover. Kromě toho těch IP adres potřebuji více než jednu.
lubos
07-20-2009, 12:47 PM

Původně publikováno
Kenji
Zdravím,
Všiml jsem si, že v nabídce IP adres pro failover a loadbalancing chybí Česká republika. Je možné zvolit jinou zemi, anebo je potřeba počkat až přibude i ČR? Případně kdy se plánuje přidat.
Mno, prohnal jsem to standardní dotazovací procedurou a výstup je následující: BRZY. Pod tím si můžete představit libovolně dlouhý časový úsek v intervalu (zítra..za měsíc..nejpozději do konce roku). Ok?
Kenji
07-18-2009, 10:21 PM
Zdravím,
Všiml jsem si, že v nabídce IP adres pro failover a loadbalancing chybí Česká republika. Je možné zvolit jinou zemi, anebo je potřeba počkat až přibude i ČR? Případně kdy se plánuje přidat.