OVH Community, your new community space.

Dedikované servery řady 2011 4 ze 4


oles@ovh.net
05-04-2011, 04:34 PM
.... pokračování z 3/4 ...

Jsou tu ještě další možnosti:

100 GB FTP záloha

S každým serverem máte 100 GB FTP na zálohování.


RIPE IP

Ze základu máte 4 IP adresy. Máte možnost si jich ale k serveru pořídit až 256.
Bez těchto IP nelze virtualizovat.


KVM na IPMI

Pro přístup na server a k jeho správě i v době, kdy ho odřízněte od sítě ... ano ... stává se to ... tu máte KVM. Nyní je již integrované na základní desce u řady serverů EG a MG. Tato možnost je nyní zahrnuta v profesionálním použití.


Virtuální rack

Můžete si vytvořit privátní síť mezi svými servery. Proč? Jestliže děláte virtualizaci, přiřadíte IP adresu Vašemu Virtuálnímu serveru. Ve vRacku můžete přepínat VM z jednoho fyzického serveru na jiný, aniž byste museli cokoli dělat. Nemusíte nastavovat síť, nemusíte se na nic nikoho ptát. Máte svoji vlastní vLAN a můžete si dělat co jen chcete: NAS, privátní IP, hot vMotion.


Load Balancing

Nabídka IP load balancing již není u řady 2011 nabízena. Jde o nabídku zdarma, která bude stále fungovat na již zakoupených serverech v datacentru RBX1/2/3. V RBX4 a P19 to již není možné. Namísto toho máte ale 2 možnosti: zadat vRack a provádět load balancing přes ACE HW kartu, nebo pár týdnů počkat a my bychom pak měli nabízet přidání Load Balancingu na port 80 a 443 s integrovaným SSL.


Firewall a VPN

Řada firewallů 3 ASA 5505, 5510 a 5520 může uspokojit Vaše potřeby ve filtrování a to až 700 Mb/s.


Distribuce

Máme pro Vás připraveno více než 54 distribucí, které jsou připraveny pro virtualizaci, hostování webhostingu, nebo jsou naprosto čisté. Podporujeme Linux, Windows, FreeBSD.

.... následuje e-mail 5/4 ...