OVH Community, your new community space.

Nové smlouvy pCC a 50% sleva


oles@ovh.net
06-06-2011, 08:06 PM
Nové smlouvy pCC a 50% sleva každý měsíc

Abyste měli při čtení této zprávy co nejlepší pocity, doporučujeme při ní poslouchat "Can't Stop" od Red Hot Chili Peppers. Skladbu nechte opakovat po dobu 5 minut. Minimálně.

Připraveni? ... Tak jdem na to ...

Ahoj,

Díky změnám ve smlouvách s VMware a VM licencemi, jsme zjednodušili platby pCC a rozdělili placení u některých zákazníků, které je oceněno 50% slevou.

Jak získat 50% slevu?
-------------------------------------------------
Nyní již neúčtujeme VMware licence na konci měsíce u nastartovaných VM. Budete platit pouze za hosty a NAS. Pochopitelně máte licence a placené OVH, které je ale účtováno různě. Licence jsou zahrnuty v ceně pCC a nezáleží na počtu běžících pCC. Prostě jsme to zjednodušili.

Také jsme zjednodušili a zredukovali typy licencí. Ze 4 na 2. "Standadní + DRS" je dostupná na hostech S a M. "Enterprise plus" je dostupná na L, L+, L++, XL, XL+.

Limity: neobjednáváte si jiné licence a nemůžete využívat "enterprise plus" na hostech S a M.

Jestliže si dnes pořídíte dedikovaný server pro ESXi, měli byste zvážit pCC. Proč? Protože nyní máte defaultně "Standard + RDS" u pCC zdarma. To je krásný dárek co se týče funkčnosti a za stejnou cenu. Nyní máte funkce jako HA, VMotion, DRS a vSphere centralizované v jednom rozhraní pro usnadnění správy všech svých hostů. Jestliže máte více jak 20 VM na třech hostech, je licence zdarma a vCenter na server... rychle. Stejné je to pro API.

Také můžete mít jediného hosta v datacentru bez licence.

Ceny S a M hostů a M a L balíčků se nezměnily. Ceny za hosty L+, L++, XL XL+ a balíček XL se změnila.

Jak jsme již oznámily, odebrali jsme speciální nabídku na instalační poplatek. Takže nyní: pCC je dostupné jako "hyper-stable".

Možnost vytvářet šablony Windows byla také přidána. VM Windows šablony se zobrazí v vSphere. Fakturace za Windows licence se účtuje na konci měsíce a je závyslá na velikosti hosta, na kterém VM provozujete:
- 1 875 Kč za hosty S a M
- 3 700 Kč za hosta L
- 7 400 Kč za hosta XL

Pro současné zákazníky musí být nová smlouva schválena ihned po přihlášení do Manažeru v5: https://www.ovh.com/managerv5/

Více informací:
http://www.ovh.com/fr/private_cloud/

Permanentní hosté a úložiště jsou již fakturovány (1. června). Na 1. července bude fakturace zahrnovat cenu hostů (nová cena) a zdroje a přidaný čas.

Pracujeme na:
- vShield zone, která izoluje VM mezi sebou a zabrání napadení Vaší sítě
- vShield Edge, což umožní vytvářet privátní vlan ve Vašem pCC a izolovat mezi sebou skupiny VM.
- vCloud které umožní připojení ke dvěma vSphere najednou a provádět 3 věci:
- Přesouvat VM do vSphere z již existující infrastruktury na PCC u OVH
- Obnovit VM z pCC do vSphere Vaší již existující infrastruktury
- Spárovat Vaše pCC s (budoucím) pCI a vytvořit Cloud Computing Hybrid
Ale také to samé s VM a vApp, což dává do skupiny VM. Obecně budete schopni vývoje na pCI, což bude levnější, a přivést Vaše VM/vAPP z pCI na Váš pCC z produkce či existující infrastruktury (jestliže chcete vše hostovat na Vaší již existující infrastruktuře na VMware) či vytvořit VM/vApp z Vašeho pCC/na Vašem PCI, které bude geolokalizováno kdekoli jinde na světě.

Každopádně jdeme dopředu...nemůžeme se zastavit

S pozdravem,

Octave