OVH Community, your new community space.

BHS d-6


oles@ovh.net
05-17-2012, 02:48 PM
Ahoj

Za 6 dní startujeme v Severní Americe naše nové datacentrum, které je v Quebecu v Beauharnois (BHS).

Plánovali jsme BETA fázi pro otestování interního systému. Jak jistě víte, nabízíme dedikované servery a služby cloud computing (pCC, pCI, Cloud server, atd.), které jsou celkově položeny na naší interní expertíze. Nic z výroby v našem datacentru nepřenecháváme na jiných společnostech. Nekupujeme servery v krásných naleštěných casech, neplatíme za externí dohled a v případě, že se něco porouchá, neříkáme, že to není naše vina. OVH je zodpovědné za vše na všech úrovních.

Správa všeho od A až do Z je velice komplikované a vyžaduje to mít na všech úrovních experty, kteří jsou neustále k dispozici. To je malá komplikace, ale na druhou stranu nám to umožňuje předcházet problémům, vyhledávat problémy dříve než se projeví a dodávat kvalitní služby za přijatelné ceny.

V BHS jsme vybudovali datacentrum s napájením vysokou dostupností a vodním chlazením pro servery. Vybudovali jsme vlastní produkční sérii serverů a spravujeme si i dodávky všech součástí, které k nám putují ze všech koutů světa. To celé zaručuje, že Vám můžeme dodávat servery velmi rychle a že dokážeme rychle reagovat na Vaši poptávku. Budujeme redundantní síť z optického vlákna mezi datacentrem a naší strategickými POP v Kanadě a USA. No a nakonec i poskytujeme podporu a dohled 24/7 pro všechny naše infrastruktury a služby, které nabízíme našim zákazníkům.

Veškerá tato práce je tvořena interními týmy a několika lokálními dodavateli (elektřina a stavební firmy), což je zhruba 50 lidí. Všichni jsou řízeni našimi lidmi a provádějí práce pouze pod naším dohledem.

V BHS jsme využili našich zkušeností z Francie a nabíráme nové lidi do týmů v Beauharnois a Montrealu. S naším FR týmem jsme dokončili trénink v Quebecu a tento tým naopak zase přijel navštívit naše datacentra ve Francii.

V současnosti přecházíme od tréninku do reality a začínáme BETU.

Více informací zítra.

S pozdravem,

Octave