OVH Community, your new community space.

Obnovení IPv4 připraveno


Jan Cehák
11-30-2012, 04:22 PM
Zdravím,

od dnešního dne můžete obnovit své přídavné adresy IPv4 a Vaše bloky IP adres RIPE.

Rozhodli jsme se pokračovat v zaběhnutém řádu, který fungoval do teď. To znamená, že budeme implementovat fakturační změny pro obnovení Vašeho serveru.
Proto expirační datum Vašich IP adres bude změněno na stejné datum, jako je expirační datum Vašeho serveru. Tím se již nebudete muset obávat ze ztráty svých IP adres.

Od zítřka budete dostávat, stejně jako je tomu u ostatních služeb, e-mailové upomínky o brzy expirujících IP adresách s odkazem na jejich obnovení. Připomínáme, že jestliže nechcete obnovovat jednu či více svých IP adres, můžete je vymazat ze svého Manažeru v3.

Jestliže chcete své služby prodloužit již nyní, nebo si zobrazit seznam brzy expirujíích službe u OVH, můžete jít na následující odkaz: https://www.ovh.cz/cgi-bin/order/renew.cgi a použijte odkaz "Klikněte zde pro obnovení vašich služeb prostřednictvím vašeho zákaznického identifikátoru (NIC)" ve spodní části stránky.

Chopili jsme se příležitosti a přidali do Manažeru funkci na zobrazení seznamu IP adres: v této sekci můžete vidět své IP failover a bloky IP RIPE přiřazené k Vašemu NIC-Handle. Pro přístup k této službě jděte do sekce "Služby" >> "Seznam IP". V příštích týdnech zde ještě přidáme další možnosti (vymazání, přesun IP, atd.)...

Tým OVH