OVH Community, your new community space.

Dedikované CDN


oles@ovh.net
03-29-2013, 04:42 PM
Ahoj,

S radostÃ* Vám sděluji, že jsme zprovoznili novou službu: Dedikované CDN (Content Delivery Network).
Tato služba je založena na naÅ¡Ã* infrastruktuře, která zahrnuje 20 PoP na celém světě. CÃ*lem této služby je akcelerace výměny dat mezi návÅ¡těvnÃ*ky z celého světa a webhostingem, VPS, PCI, servery, PCC, nebo službami mimo OVH.

Je to k něčemu dobré?
------------------------------------
Na naÅ¡ich stránkách (http://www.ovh.com/fr/cdn/) je malé video, které jsme udělali v Quebecu ohledně načÃ*tánÃ* stránky s a bez CDN. Výsledek je prostě úžasný.

Proč dedikovaný?
----------------
Jde o dedikovanou (vyhrazenou) službu, protože je v nÃ* zahrnuta IP Anycast, která je vyhrazena pouze Vám. Můžete instalovat a nastavit až 1 000 domén na jedinou službu dedikovaného CDN. Pochopitelně pak můžete CDN přeprodávat či sdÃ*let. Jak potřebujete.

Do služby jsme zahrnuly 1 TB přenesených dat. Tato data můžete spotřebovat jakoukoli rychlostÃ* chcete bez žádného časového omezenÃ*.

Služba stojÃ* 250 Kč/měsÃ*c s IP Anycast.

VÃ*ce informacÃ* (zatÃ*m jen ve FR):
http://www.ovh.com/fr/cdn/

Máte 10 backendů již zahrnutých v ceně a jestliže budete potřebovat přesměrovat novou doménu na jedenáctou IP hostigové infrastruktury, bude Vás to stát navÃ*c 25 Kč/měsÃ*c. Podobně budete moci nastavit 10 cache/nocache pravidel pro každou doménu. Za dalÅ¡Ã* pravidla se bude platit 25 Kč/měsÃ*c.

Manažer v6 se stále vytvářÃ* a proto je zatÃ*m v Gama fázy. Během 2-3 týdnů doplnÃ*me chybějÃ*cÃ* funkce pro statistiky. Poté bude tento manažer přepnut do verze STABLE.


S přánÃ*m hezkého dne,
octave