OVH Community, your new community space.

All inclusice SSL


oles@ovh.net
07-24-2013, 01:56 PM
Ahoj,

Často slýcháme dotazy typu "Jak mohu získat vlastní SSL certifikát na webhosting?"

Protože jde opravdu o častý dotaz, rozhodli jsme se, pro návrat na trh s SSL. Ale s jinou službou, plně automatickou, která bude fungovat bez nutnosti zásahu ze strany zákazníka.

Za 1249,75 Kč ročně tedy nabízíme implementaci na IPv4 (možnost použití na IPv6 je zdarma) vyhrazenou na konkrétní stránku. Nainstalujeme SSL certifikát na IPv4 a přenastavíme DNS stránky tak, aby používal novou IP namísto stávající IP hostingu.

Co se týče HW, tak služba je založena na vysoce výkonném šifrování pomocí karty, která umožňuje posílání paketů s SSL stejně rychle jako bez SSL. V každém případě nepoužíváme CPU serveru Infrastruktura je redundantní s principem master/slave a zaručující vysokou dostupnost a SSL 99,999 %.

Služba stojí 1249,75 Kč/rok při objednání nového webhostingu. Brzy nabídneme i možnost SLL pro všechny již existující stránky (Přímo ze Zákaznického prostoru Web).

Služba je ideální pro:
- online obchody, které potřebují snadné získání SSL
- přeprodejce hledající přidanou hodnotu a technickou službu s vysokým výkonem
- ty, kteří používají SSL na serveru přímo, za použití CPU
IPv4 / IPv6 jsou vyhrazené pro konkrétní stránku, a proto unikátní. Tím pomáhají se SEO.

Z technického hlediska vygenerujeme SSL certifikát pro doménu a poté ho automaticky nainstalujeme na infrastrukturu. Pomocí privátního klíče můžete obnovit soubory a certifikáty (záležitost bezpečnosti vztahující se k zabrání domény).

Nad možností EV certifikace, která bude stát pochopitelně více, nyní uvažujeme. Ale proces vytváření EV je komplikovanější a vyžaduje ruční schvalování. V každém případě nebudeme nabízet instalaci externích certifikátů na naši infrastrukturu.

Jestliže Vás tato služba zajímá pro použití na VPS, dedikovaných serverech či dedicated cloud, dejte nám prosím vědět a my se rozhodneme podle Vašeho ohlasu.

Více informací:
http://www.ovh.com/fr/ssl/
(Nabídka bude dostupná pro pobočky od srpna).

S pozdravem,

Octave