OVH Community, your new community space.

Re: Nové smlouvy u Dedikovaných serverů


oles@ovh.net
07-31-2013, 11:24 AM
Ahoj

V návaznosti na ohlasy našich zákazníků a obecně paranoidní atmosféře, jsme se rozhodli dva body ve smlouvě vyjasnit a to co to jen půjde:

1) Omezení týkající se KS 2013

"Řada serverů 2013 je exlusivní pro fyzické či právní osoby, které sídlí v Evropské Unii, Norsku a Švýcarsku. Zákazníci nemohou mít více jak 3 servery z této řady Kimsufi 2013 najednou.

Řada OVH Kimsufi 2013 je určena pouze k osobnímu použití, přeprodej není povolen a v případě nedodržení povede k okamžitému zabavení serveru a rozvázání smlouvy s OVH.

Technická podpora pro servery KS je definovaná v článku 3 a na fóru bude brzy vytvořena sekce Kimsufi pro řešení incidentů.

2) Objesnili jsme používání Proxy, IRC, VPN a TOR.

"7.4 Z bezpečnostních důvodů, si OVH rezervuje právo na okamžité zrušení jakéhokoli serveru a to bez upozornění, který bude nabízet zdarma či za poplatek veřejnou Proxy, IRC, VPN, TOR, a u kterých bude OVH vědět, že se používá k ilegální činnosti."
Přesnější článek bude uveden ve smlouvě, jakmile projde právním oddělením.

Předem děkujeme za Vaše připomínky.

Více informací: (Zatím jen v FR)
http://www.ovh.com/fr/support/docume...dedie_2013.pdf

S pozdravem,
Octave

oles@ovh.net
07-29-2013, 06:22 PM
Ahoj,

Aktualizujeme speciální podmínky pro dedikované servery, abychom změnili pravidla používání:

1) S příchodem anti-DDoS ochrany povolujeme hostování camfrog serverů na naší síti. Máme infrastrukturu, která si poradí s útoky, ať už jsou jakkoli velké, jakéhokoli typu či délky trvání. Ve smlouvě jsme měli po několik posledních měsíců uvedeny právní podmínky pro použití více TOR sítí pro pedofilní obsah a nyní je BANujeme stejně, jako všechny anonymní systémy. To navyšuje množství podvodného použití serverů na naší síti a také počet právně zabavených strojů každý měsíc.

=> to má za následek úpravu smlouvy: Článek 5.4

2- Vyvynuli jsme nástroje na boj se spamem, který je generován na naší síti. Pracujeme na systému, který blokuje spamovací IP před posláním příliš velkého počtu spamu a zablokujeme ho pomocí blacklistu. Práce nám ještě zabere několik týdnů, ale smlouva již nyní vysvětluje co a za jakých podmínek budeme dělat.

=> to má za následek úpravu smlouvy:
- Odstranění ustanovení týkající se spamu v článku 5.2 Všeobecných podmínek
- Nový článek 7: Opatření pro boj proti rozesílání spamu ze sítě OVH

3- Aktualizovali jsme naši síť na 5 Tb/s a změnili jsme omezení týkající se šířky pásma na server.

=> to má za následek úpravu smlouvy: Vymazání článku týkajícího se šířky pásma

4- Ochrana proti útokům bude zdarma a v BETA testu. Anti-DDoS služba umožňuje chránit a vylepšit dostupnost Vaší infrastruktury.

=> to má za následek úpravu smlouvy: Nový článek 8: Zmírnění (míněno proti dos a ddos útokům)

5- Nová řada KS nabízí osobní servery. Proto je u těchto serverů zakázán přeprodej a jejich počet je omezen na 3 kusy na fyzickou či právní osobu. Pro tento typ použití není větší počet serverů potřeba. Jestliže má zákazník vyšší nároky, musí přejít na server SP. KS je také možné si pořídit pouze ze států EU. Zákazníci z ostatních států si stále mohou objednávat servery řady SP/EG/MG/HG.

=> to má za následek úpravu smlouvy: Upraven článek 3.4 vztahující se k řadě Kimsufi aby se zamezilo přeprodeji serverů a prodej se omezil pouze na rezidenty v EU.

Více informací: (česká verze zatím není připravena)
http://www.ovh.com/fr/support/docume...dedie_2013.pdf

Při připojení do Manažeru budete vyzváni k potvrzení nových podmínek a budou zobrazeny rozdíli od předchozí verze podmínek. Stará smlouva bude platit do konce předplaceného období Vašeho serveru a Vy budete muset novou smlouvu potvrdit, abyste mohli server znovu obnovit.

Výše zmíněné je zavedeno kvůli obtěžování, které může ovlivňovat naše služby po technické či ekonomické stránce.


S pozdravem,

Octave