OVH Community, your new community space.

Exchange 2013


oles@ovh.net
09-09-2013, 05:00 PM
Ahoj,

Jsme rádi, že Vám mužeme oznámit novou službu u OVH a to Exchange 2013. V současnosti běží 10 % všech účtu Exchange od Microsoftu ve Francii u OVH. A je pro to několik důvodů:

- Zákazníci chtějí originální Exchange a nikoli kopie. Chtějí ale hostování v Evropě, které jim můžeme poskytnout..

- Naše nabídky jsou velmi konkurenceschopné a jednoduché na používání. Když porovnáte naše služby s konkurencí, zjistíte, že nabízíme velmi mnoho za vemli levnou cenu.

- Naše nabídky Hosted Exchange jsou mezi zákazníky velice populární, protože nabízí izolovanost od ostatních zákazníků. Zákazník má vlastní zdroje a záruky toho, že nikdo jiný nemá na stejném serveru své e-maily.

Takže co je vlastně nového u Exchange 2013?

-------------------------------

- Nabízíme 50 GB za 82,25 Kč/měsíc.

- Exchange 2013 je velkým úspěchem co se týče ergonomiky na úrovni Webmailu. Naleznete zde například Outlook rozhraní bez nutnosti instalace Outlooku.

- Správa se nyní provádí z Manažeru v6. Ergonomicky upraveno a schváleno od několika našich zákazníků a přeprodejců. Rozhraní je snadné pro použití a i přes to velmi svižné.

- APIv6 je zabijákem slabého výkonu a pomalé rychlosti. Do optimalizace těchto dvou věcí bylo věnováno mnoho času.

- Přepracovali jsme hostovací platformu tak, abychom mohli dodávat až 20 000 účtů na doménu. Zatímco nebízíme nové privátní platformy. Nyní provádíme zálohu v reálném čase namísto zálohy jednou za hodinu. Vylepšili jsme obnovení v případě pádu pomocí failover infrastruktury: jestliže selže master, všechny dotazy převezme slave. Garantujeme tedy dostupnost SLA 99,999 %.

- Předělali jsme naši nabídku pro přeprodejce tak, aby byly naše ceny nejnižší na trhu. Také přeprodejcům nabízíme API s funkcemi přímo pro ně a manažer v6 také určený pro přeprodejce. Tato verze by měla být spuštěna během 3-4 týdnů: čekáme na připomínky a návrhy od testerů, nežli bude sekce pro přeprodejce hotová.


Více informací:
http://www.ovh.cz/emails/hosted_exchange/

S pozdravem,

Octave