OVH Community, your new community space.

1 - Akce "Vyprodáno" - Aktualita


Jan Cehák
10-29-2013, 03:12 PM
Zdravím,

Děláme velké pokroky co se týče prvního testu nové řady a použití nového obchodního modelu. Ale práce, kterou je potřeba udělat je příliš mnoho...

Nějaké informace:

- Na OVH stránkách naleznete 3 řady serverů pro 3 základní použití, které jsme identifikovali. Brzy spustíme hlasování na typy serverů u každé řady. Podle Vašeho hlasování pak nabídneme nejžádanější dedikované servery (hlasování platí pouze pro Francii).

- Spustíme novou řadu s názvem SYS. Půjde o super hardware řadu s dokonalým výkonem za naprosto směšnou cenu a s pouze základní podporou.

- Připravujeme stránku pro obchodníky se servery z druhé ruky, které budou za velmi zajímavé ceny, které se budou snižovat s dobou použití.
Budeme tam nabízet především servery které nemůžeme/nechceme nabízet pod naší značkou. Stránka bude v angličtině a ceny v $.

- "Certifikovaný" partnerský program nám umožní poskytovat slevu zákazníkům, kteří spravují 10 a více serverů pro koncové zákazníky. Cena bude záležet na délce používání serverů.

- Chystáme se vytvořit slevu, která se bude vztahovat ke staří nabízené řady. Snižování ceny bude probíhat po 3 měsících od spuštění nové řady a automatický program bude uplatňovat slevu až 40% z původní ceny.

- Je zde tolik změn, že jsme se rozhodli vzít si 10 dní na vysvětlení co vlastně děláme a jaké výhody získají různí zákazníci. To znamená, že v závislosti na typu použití serveru budete moci v budoucnu získat lepší podmínky pomocí vybrané řady serverů.

Na vysvětlení nejlepšího použití našich služeb budeme potřebovat čas.

- Hmm… Mám toho hodně, co bych chtěl říct, ale musíme zachovat klid a vysvětlit vše, co budeme nabízet.

S pozdravem,

Octave
__________________