OVH Community, your new community space.

6 - Dedikované servery 2014: Brokers (přeprodejci)


Jan Cehák
10-30-2013, 03:33 PM
Zdravim,

Již jsme psali o SYS a OVH. O nových serverech vybavených pomocí nejnovějších technologiích. Inovace, které záleží ceně serverů. Čím je server dražší, tím více inovací zahrnuje. Čím levnější server bude, tím méně inovací na něm bude. Jednoduchá rovnice.

V každém případě budou některé servery mezi novými řadami již nepoužitelné a ty půjdou na "brokers" stránku, aby zažili svůj druhý život.


Filozofie
------------
Máme mnoho serverů a namísto toho, abychom staré servery zlevňovali a poskytovali na ně slevy, jsme se rozhodli nabídnout je obchodníkům (brokers), kteří budou schopní je nabídnout na trzích, kde OVH servery nenabízí. Buďto kvůli rozdílnému jazyku, nebo kvůli neznalosti tamní kultury, nebo z důvodů přílišného rizika investice, nebo protože přeprodejci/brokers jsou pro nás plus.

Nabídka
------
Servery, které již nemůžeme nabízet v rámci našich 3 hlavních značek budou nyní pronajímány na "broker" stránce. Mluvíme zde o serverech s i3, i5, i7, předchozí Xeon, atd. CPU. Servery budou mít 2 disky v základu a 100 Mb/s síť. Žádné možnosti.

Podle počtu na model se bude cena za obnovení snižovat od pěti serverů a bude se stále zvyšovat až do 30 serverů. Maximální sleva, kterou může přeprodejce takto získat bude 25 % ze základní ceny.

Budeme pravidelně přidávat nové reference vždy na konci jejich komerčního cyklu u OVH. Tyto servery jsou fyzicky odebrány z racků, projdou procesem recyklace a poté jsou instalovány v racku v GRA, kde jsme naplánovali speciální směrování pro tyto nabídky.

Podpora: Pouze HW 24/7 s SLA.

Počet nabídek bude limitován počtem vrácených serverů.

Stránka bude pouze v angličtině a ceny v $. Nabídky jsou exklusivní pro podnikatele (je nutné mít IČ), kteří budou moci přeprodávat tyto servery v oblastech, kde OVH nenabízí své služby. Není zde žádná počáteční suma či minimální objednávka.

S pozdravem,

Octave