OVH Community, your new community space.

Výpadek části sítě

stanislavdavid
05-29-2010, 12:01 AM
Jedou Vám servery?... mně asi 10 min. nejel vubec na ping...ted nejede jen na český failover IP...francouzska IP funguje...podpora az v pondeli...no uvidim rano:-( prace.ovh.net...ten jsem nezazil aby vubec nekdy jel...na nejakych anglickych serverech ovh pisou neco o nejakych upgradech switchu...tady nikde nic :-(
SD

Azo
12-10-2009, 04:42 PM
Som mal zas minulu noc vypadky minimalne na 2 serveroch. Nejakych par korun kompenzacii ma naozaj nezachrani, strata dovery navstevnikov webu je nevycislitelna :/

Jan Cehák
12-09-2009, 10:43 AM
Citace Původně publikováno Kenji
Screenshot byl pořízen zhruba 10 minut před vytvořením topicu, tj. okolo 11:30. Výpadek trval co jsem pozoroval cca. hodinu.
Výpadek tam byl, ale budu od vás potřebovat, aby jste mi napsal na podporu, protože bez vašeho NIC-Handle (identifikátoru) nic vyřešit nemohu. Navíc tyto problémy musíme řešit konkrétně s každým zákazníkem zvlášť. Není problém vám dát za výpadek kompenzaci, ale protože u každého druhu serveru jsou záruky jiné, nemůžeme to řešit zde na fóru a takto obecně.

Napište nám proto prosím na podpora@ovh.cz

LudekMarek
12-09-2009, 08:02 AM
Také jsem pozoroval výpadek. Naštěstí je vše již v pořádku.

Kenji
12-08-2009, 01:24 PM
Screenshot byl pořízen zhruba 10 minut před vytvořením topicu, tj. okolo 11:30. Výpadek trval co jsem pozoroval cca. hodinu.

Jan Cehák
12-08-2009, 09:52 AM
Ze kdy je screen shot pořízen?

Ohledně kompenzace pište přímo na podpora@ovh.cz

Kenji
12-04-2009, 10:43 PM

Jak mohu poskytovat kvalitní služby, když se mi samotnému kvalitních služeb nedostává?
Moji klienti se naštvaní obrací na mě, chyba OVH je mojí chybou.
Navíc mám pocit, že se to nestalo poprvé, bohužel až teď mohu přiložit screen z weathermap.

Čekám na vysvětlení a pochopitelně náležitou kompenzaci dle smluvního ujednání.